ODÜ’de Bahar Resitali

Üniversitemizde Sahne Performansları Kulübü tarafından “Bahar Resitali” konseri gerçekleştirildi.

Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen resitale Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İrfan Karaduman ve Doç. Dr. Köksal Apaydınlı, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Bahar Sarıboğa ile Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gulnara Jorobekova tarafından gerçekleştirilen resitalde Rondo KV. Anh 184, Valse Espagnole Op.57, Fantasie Brillante sur “Carmen”, Sultan-ı Yegah gibi pek çok eser yan flüt ve piyano ile seslendirildi.

Program sonrası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Bahar Sarıboğa ile Doç. Dr. Gulnara Jorobekova’ya çiçek ve plaket takdim etti.

Eklenme Tarihi : 22-03-2019 15:44:47