Ordu Üniversitesi Öğrencilerinden Çanakkale Şehitliği’ne Ziyaret

Ordu Üniversitesi öğrencileri, Çanakkale zaferinin yıl dönümü nedeniyle 18-20 Mart tarihleri arasında Çanakkale Şehitliği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonu ile gerçekleştirilen ziyarete 39 öğrenci katıldı. Ordu Üniversitesi öğrencileri; Akbaş Şehitliği, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası (Seyit Onbaşı), Soğanlıdere ve Şahindere Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu, Anzak Koyu, Kırmızı Sırt (Siperler), Bombatepe (57. Alay Şehitliği), Conkbayırı, ve Seddülbahir’i görerek Milli Mücadeleyi destanlaştıran şehitlere dua etti.

Gezi sonrası öğrenciler böyle bir gezi düzenlendiği için mutluluk duyduklarını gezinin kendilerine çok şey kattığını ve tekrar böyle gezilerin düzenlenmesini temenni ederek Çanakkale Savaşı’nda korkusuzca mücadele ederek canlarını ortaya koyan tüm kahramanlarımızın unutulmaması gerektiğini belirttiler.

Eklenme Tarihi : 22-03-2019 16:50:44