ODÜ'de Üstat Necip Fazıl'ın İzinde Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Kritik ve Analitik Düşünme ve Sosyal Gelişim Kulübü tarafından Necip Fazıl’ın izinde etkinliği gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen programa rektör Yardımcısı Fikri Balta, Kritik ve Analitik Düşünme ve Sosyal Gelişim Kulübü akademik danışmanı Öğr. Gör. Harun Çam, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz programda bir konferans verdi. Baz, dinleyicilere Necip Fazıl’ın kişiliğini, fikir, aksiyon ve sanat hayatını anlattı.

Necip Fazıl’a ait çeşitli şiirlerin okunduğu program Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz’a teşekkür belgesinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi : 05-12-2018 07:50:22