3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası Etkinliği Düzenlendi

Üniversitesimiz Tıp Öğrencileri Kulübü tarafından düzenlenen 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası kapsamında 8 Aralık Cuma günü “Hayata Bağış” etkinliğini gerçekleştirdi. Fidangör Tahıl Pazarı Mevkii’nde standlar kurularak organ ve doku bağışının önemine dikkat çekmek, bağış bilincini geliştirmek ve sayısını arttırmak amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte 150’nin üzerinde vatandaş organ ve doku bağış formunu doldurarak organlarını bağışladı. Etkinliğin çok verimli olduğunu söyleyen öğrenciler, organlarını önceden bağışlamış birçok vatandaş ile karşılaştıklarını söyleyerek bu durumdan çok mutlu olduklarını belirttiler. Bağışçılar ise öğrencilere bilgilendirildikleri ve bağışa teşvik edildikleri için teşekkür ederek, standdan ayrıldılar.

Eklenme Tarihi : 02-01-2019 09:31:15