Temizlik Kişide Başlar Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Öğrencileri Kulübü gönüllüleri 12 Aralık 2018 Çarşamba günü, Ordu Başöğretmen İlkokulu’ndaydılar. 3. ve 4. sınıf öğrencileri önce Carmen Tiyatro oyuncularından Umut ŞAHİN ve Efe Sali ALKAN tarafından sahnelenen çocuk oyununu seyrettiler. Sonrasında ise çeşitli boyamalar yapılarak, oyunlar oynanarak öğrencileri kişisel temizlik ve çocuk hakları konusunda bilinçlendirmek amaçlandı.
Öğrenciler, Tıp Öğrencileri Kulubü İnsan Hakları ve Barış Takımı ile birlikte önce “Temizlik Kişide Başlar”, ardından da “Çocuğum Haklarım Var” dediler. Sonrasında da hazırlanan Hayal Kutusu’na hayallerini yazıp, attılar. Tıp Fakültesi öğrencileri Hayal Kutusu’ndan çıkan hayalleri okurken çok eğlendiklerini ve fazlasıyla da mutlu olduklarını, öğrencilerin onları çok sevdiklerini ve ayrılmak istemedikleni belirttiler.

Eklenme Tarihi : 02-01-2019 09:48:31