SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Sarıkamış Şehitleri Anıldı

 

08.01.2019

Sarıkamış Şehitleri 104’üncü yıl dönümünde Ordu Üniversitesi akademik ve idari personellerinin de katılımı ile düzenlenen program ve yürüyüş etkinliğinde anıldı.

Sarıkamış Şehitlerini anma programına Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, protokol mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ordu Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, ‘Gençlik Şühedanın İzinde’ sloganıyla düzenlenen anma programı, Ordu Lisesi önündeki alanda başladı. Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Fatsa Komando Taburundan gelen askerler, komando andını seslendirdi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un konuşmasının ardından protokol mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar ellerinde Türk Bayrağı ile birlikte Durugöl Spor Kompleksinde yer alan Gençlik Merkezi’ne kadar yürüdüler. Gençlik Merkezi önünde şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

ODÜ Basın


Eklenme Tarihi : 08-01-2019 14:30:17