Tıp Öğrencileri Kulübü Meme Kanseri Farkındalık Günü Etkinliği Gerçekleştirdi.

Ekim ayı meme kanseri farkındalık ayı olması neticesinde Ordu Üniveristesi Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü'nün düzenlediği 'PINKTOBER' etkinliği ile tıp öğrencileri, meme kanseri hakkında okulumuz öğrencileri ve öğretim üyelerine broşür ve pembe kurdele dağıtıp geniş çaplı bilgiler verdi. İki aşamada gerçekleşen etkinliğin ilk aşamasında etkinliğe katılacak tıp öğrencilerinin eğitimi yer alıyordu. Bu eğitimde yeterli bilgiyle donanıp sunum için poster yapmayı da öğrendiler. Yaptıkları posterleri ikinci aşamada broşür ve pembe kurdele dağıtımı gerçekleştirirken, panoda sundular. Yoğun ilgiyle karşılanan etkinlikte meme kanserinde erken teşhis hakkında okulumuz öğrencileri ve öğretim üyelerine bilgi verip farkındalık sağladılar.