TİYATRODÜ Kurtboğazı Köyü 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri için tiyatro gösterisi düzenledi.

Ordu Üniversitesi Tiyatro Kulübü (TİYATRODÜ) Akkuşu’un Kurtboğazı Köyü 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri için tiyatro gösterisi düzenledi.

TİYATRODÜ gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler kapsamında çocukları interaktif bir şekilde oyuna dahil etmek için ilkokul öğrencileri ile çeşitli oyunlar oynadı. Oyunun ardından üniversite öğrencileri ve çevre illerden gelen yardımlar öğrencilere dağıtıldı.

Akkuş Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, “Akkuş’un kılcallarında bulunan köy okullarına gitmenin zorluğuna rağmen yardım getirdiğiniz için teşekkür eder ve yardım severliğinizden dolayı sizleri tebrik ederim.” dedi.