Kadraja Girenler - söyleşi ve sunum etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Sanat ve Kültür Kulübü tarafından düzenlenen “Kadraja Girenler” söyleşi ve sunumuna sanat tarihçisi ve fotoğraf sanatçısı Ömer Ermiş katıldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Derya Bostancı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kendi çekimi olan 150 fotoğrafın sunumunu yapan ve katılımcılara fotoğraf çekim tekniklerini anlatan Ömer Ermiş, fotoğraflarını çekerken önem verdiği temalardan ve canlılardan bahsederek bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Soru ve cevaplarla devam eden sunum ve söyleşi programında 15 öğrenciye ücretsiz fotoğrafçılık dersi verilmek için çekiliş yapıldı.

Program sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara Ömer Ermiş’e teşekkür belgesi takdim ederek “Hocamız; kadraja insanı, tabiatı, hayatı sığdırmış. Çekmiş olduğu bu güzel fotoğrafların sunumu için kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.