Ordu Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi “Engelli Öğrenci Birimi” koordinasyon toplantısı Fen Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı, 30 Mart 2017 Perşembe günü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan başkanlığında birim temsilcileri ve öğrencilerimizin katılımıyla Fen Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonu’nda saat 13.30' da yapıldı. Prof. Dr. Tevfik Noyan konuşmalarında “Ordu Üniversitesi yönetimi olarak yaptığımız her işte sizleri dikkate alıyoruz. Kampüslerdeki eksiklikleri bütün birimlerimizle ortaklaşa değerlendiriyor ve çözümler üretmeye çalışıyoruz. Birim temsilcilerimiz de sizlerle beraber. Ne tür zorluklarla karşılaştığınızı birim temsilcilerinize hemen iletebilirsiniz. Onlar da bizlere karşılaşılan sorunları iletecek biz de kurum olarak çözümler üreteceğiz. Toplantımıza iştirak ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Engelli birimi koordinatörü Öğr. Gör. Hülya SOLAK birimin amacı, gerçekleştirilen ve planlanan çalışmaları, kampüslerdeki fiziksel iyileştirmeler ayrıca engelli öğrencilerimizin bölümlerindeki başarı ortalamaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda alınan kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1. Üniversitemizin web sayfasında engelli öğrenci birimimizin yer alması,

2. 2017-2018 öğretim yılında engelli öğrencilerimizin kısmi zamanlı olarak çalışabilmesi,

3. 2016-2017 öğretim yılının sonuna kadar öğrencilerimize sosyal faaliyetler ( spor, müzik vb.) düzenlenmesi,

4. Psikolog Sezer Akan ve Hemşire Özlem Çetinoğlu'nun tüm birimleri ziyaret etmesi,

5. Birim temsilcilerinin odalarına Engelli Birim Sorumlu tabelalarından yaptırılması.

Kararları alınmıştır.