Üniversitemizde Sonat Coşkuner ve Özgür Coşkuner tarafından keman ve piyano resitali gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Müzik Kulübü akademik danışmanı Araş. Gör.  A. Serdar Yener, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi akademisyenleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Müzik Kulübü tarafından düzenlenen resitalde Carlo Tessarini, Ali Darmar, Okan Demiriş, Fritz Kresiler, Cesar Frank’in allegro, largo, moderato, ahdantino türlerine ait keman konçertosu D- majör, Sessizliğin İçinden, Rüya Suiti, Liebeslied, keman piyano sonatı A- major eserleri seslendirildi.

Program sonunda katılımcılara Prof. Dr. Sabri Yener tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.