Dans Terapisi Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Tıp Öğrencileri Kulübü, 8 Nisan Cumartesi günü, okulumuzun Morfoloji binasında oldukça yeni ve oldukça renkli bir etkinlik düzenledi. İzmir Dans Terapileri Derneği Başkanı-Dans Terapisti Dr. Alper ZOBARLAR' ın  katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, hareket ve psikolojik tedavi yöntemlerini de bünyesinde barındıran dansın, bütünleştirici ve iyileştirici bir sanat olmasından faydalandıklarını belirttiler.

Dans terapisinin, bireylerin baskın düşünce ve hislerini ifade edebilmesinde, bu hislerle başa çıkabilmesinde, özgüven kazanabilmesinde oldukça yarar sağlayan bir terapi olduğunu söyleyen etkinlik sorumlusu Eda Nur ÇAKIR, etkinliğe katılan 25 kişinin hepsinden alınan geri dönüşlere göre etkinliğin oldukça verimli geçtiğini ve çoğu katılımcının bu etkinliğin devamlı olmasını istediğini belirtti.

Okulumuza gelip Ordulu gençlere dans terapisi workshopı vermeyi kabul eden Dr. Alper ZOBARLAR  ise katılımcılardan oldukça güzel bir enerji aldığını, imkan olursa Ordu'ya tekrar gelmek istediğini ve şehrimizden memnun bir şekilde ayrıldığı belirtmemizi istedi.