Koç Spor Fest Bu Yıl Ordu Üniversitesinde

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Koç Spor Fest marka müdürü Okyar Tuncel, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette 2006 yılından bu yana Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Koç Holding işbirliğinde düzenlenen Türkiye’nin en geniş katılımlı organizasyonu hakkında bilgiler verildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları’nın bu yılki ilk aşamasının Üniversitemizde yapılmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ve Koç Spor Fest marka müdürü Okyar Tuncel, Üniversitemizde ağırlanmaktan çok memnun olduklarını belirterek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan’a hediye takdim ettiler.

“Müziğin Sporla buluşması” olarak tanımlanan ve 23-30 Nisan 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde düzenlenecek olan Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları; Türkiye Üniversitelerarası Hentbol terfi müsabakaları, müsabaka aralarında dans gösterileri, sunucu yarışmaları, interaktif tribün aktiviteleri, perküsyon ekibi gösteri ve ses ışık gösterileri ile 8 gün sürecek olup Şebnem Ferah konseri ile son bulacaktır.