Ordu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından “11. Spor Şenlikleri” kapsamında düzenlenen Halı Saha Futbol müsabakaları Üniversitemiz Ünye, Fatsa ve Merkez yerleşkelerinde 276 maçın oynanacağı, 74 öğrenci 14 idari takımın katılımıyla başlamıştır.

11. Spor Şenliği kapsamında yer alan Halı Saha Futbol Turnuvaları ile ilgili olarak Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ali ÇAKMAK spor şenliklerinin amacının öğrencilerin yoğun ders dönemlerinde motivasyonlarını artırmak, streslerini azaltmak, aralarındaki iletişimi güçlendirmek ve aidiyet hissi oluşturmak olduğunu belirtti. Ali ÇAKMAK sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerimizin spora ilgi duymalarını sağlamak, enerjilerini bu olumlu yöne yöneltmek, boş zamanlarını değerlendirmek için ilgi duydukları spor dalında çalışmalarını sağlamak temel görev ve amaçlarımızı oluşturmaktadır. Açık ve kapalı spor tesislerimizde öğrencilerimize her zaman hizmet verilmeye devam edilecektir. Etkinlikler süresince öğrencilerimizden; centilmenlik anlayışı içerisinde birlik ve beraberlikleri oluşturmalarını, arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmelerini, etkinliğin tatlı bir rekabet ve eğlenceden ibaret olduğunu bilmelerini ve bu anlayışa katkı sağlamalarını bekliyoruz. Diğer yandan geleneksel hale gelen ve 11 yıldır düzenlenen spor etkinliğimizin başarıya ulaşmasında ve devamlılığın sağlanmasında fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın çok büyük katkıları var. Fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının spor temsilcisi arkadaşlarım şenlikler süresince bizlere her zaman destek oldunuz, katkılarınızı esirgemediniz, işlerimizi kolaylaştırdınız. Sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Spor alanlarımıza izleyicilerimizi bekliyoruz. İzleyici olarak gelecek öğrencilerimizin arkadaşlarına destek olmalarını istiyoruz. Onları sahalarda yalnız bırakmasınlar. Son olarak Öğrencilerimize, Akademik ve İdari Personellerimize sakatlıkların olmadığı eğlenceli bir turnuva olmasını diliyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

49 takımın katıldığı merkez yerleşkedeki ilk maç 21 Mart 2018 saat 11.00 oynanan müsabaka ile başlamıştır.

Haftalık maç fikstürlerine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:

Ordu Üniversitesi Öğrenciler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Son 16 Eşleşmeleri için tıklayınız.

Ordu Üniversitesi Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Fikstürü için tıklayınız.

Ordu Üniversitesi Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Takım Fotoğrafları için Tıklayınız.