Üniversitemizde “Oktay Sinanoğlu, Hayatı ve Kimliği” Konulu Panel Düzenlendi

Ordu Üniversitesi 21’nci Yüzyıl Gençlik ve Münazara kulübü tarafından “Oktay Sinanoğlu, Hayatı ve Kimliği” konulu bir panel gerçekleştirildi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Yüksek Lisans öğrencisi Salise Hilal Ergün’ün moderatör olduğu panelde Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Şadıman Güven, Oktay Sinanoğlu’nun yaşamıyla ilgili bilgiler, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji Bölümü öğrencisi Esra Kandemir, Oktay Sinanoğlu’nun bilimsel serüvenini, Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden Cem Yaman ve Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden Eslem Hayat, Sinanoğlu ve Milli Kimlik alanında  Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünden Betül Ünsal ise Sinanoğlu ve Türkçe konulu sunumlar gerçekleştirdi.

Panel Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Bostancı’nın katılım belgelerini takdim etmesiyle sona erdi.

Eklenme Tarihi : 26-03-2019 14:31:30