- Kazakistan İzlenimleri adlı konferans gerçekleştirildi
- 109’uncu Yıl Dönümünde “Bir Yanımız Hep Çanakkale” Anma Programı Gerçekleştirildi
- ODÜ'de Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç Tarafından “Türkiye Yüzyılında Ombudsmanlık ve Üniversiteler
- Üniversitemiz Öğrencilerine Hamsi İkramı Yapıldı
- “Kadim Şehrin İzinde Kudüs'e Yolculuk" Konferansı Gerçekleştirildi.
- Ordu Üniversitenin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Özel Kısa Filmi
- Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
- Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı ODÜ’de Kutlandı
Gastronomi Kulübü Sagra’daydı
Üniversitemiz Gastronomi Kulübü; mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla , 20 Kasım 2019’da Sagra’ nın üretim tesislerine teknik gezi düzenledi. Geziye Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet KABACIK, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Meryem SET ve Öğr. Gör. Nagehan AYDIN SARI ile birlikte Gastronomi Kulübü öğrencileri katıldı. Sagra Üretim Yetkilileri tarafından öğrencilerimize; çikolata ve çikolatalı ürünlerin yapım teknikleri hakkında uygulamalı eğitim verildi. Gezinin sonunda Kulübümüz tarafından, Sanset SAGRA Gıda Ordu Şube Müdürü Teoman ÖNSEL’e teşekkür belgesi takdim edildi.
Eklenme Tarihi : 09-12-2019 08:17:33