SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Gastronomi Kulübü Sagra’daydı

Üniversitemiz Gastronomi Kulübü; mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla , 20 Kasım 2019’da  Sagra’ nın üretim tesislerine teknik gezi düzenledi. Geziye Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet KABACIK, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü  Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Meryem SET ve  Öğr. Gör. Nagehan AYDIN SARI ile birlikte Gastronomi Kulübü öğrencileri katıldı. Sagra Üretim Yetkilileri tarafından öğrencilerimize; çikolata ve çikolatalı ürünlerin yapım teknikleri hakkında uygulamalı eğitim verildi. Gezinin sonunda Kulübümüz tarafından, Sanset SAGRA Gıda Ordu Şube Müdürü Teoman ÖNSEL’e teşekkür belgesi takdim edildi.


Eklenme Tarihi : 09-12-2019 08:17:33