- Üniversitemizde Bahar Şenlikleri Öğrencilerin Yoğun Katılımıyla Gerçekleştirildi
- Üniversitelerarası Salon Futbolu Süperlig Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni Üniversitemizde gerçekleştirildi.
- Üniversitemiz "2024-2025 Rektörlük Halı Saha Futbol Turnuvası" kupa töreni Rektör Prof. Dr. Orhan Baş'ın katılımıyla gerçekleştirildi
- Rektör Baş, “Rektör-Öğrenci Buluşması kapsamında Üniversitemiz Öğrencileri ile Bir Araya Geldi
- Türkoloji Kulübü Şiir Dinletileri Serisinin Yedincisini Gerçekleştirdi
- 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 106. Yıl Dönümü ve 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Etkinliklerine Türkoloji Kulübü de katıldı
- Tiyotrodü Gaziantep Üniversitesinde Tersine Dünya Oyununu Sahneledi
- İŞKUR Gençlik Programı İş Güvenliği Eğitimi gerçekleştirildi
Chef Mustafa KÖSE ile Workshop

Üniversitemiz Gastronomi Kulübü öğrencilerine ,Ünye Atik Otel Executive Chef’ i Mustafa KÖSE ve Mutfak Ekibi tarafından “Deniz Ürünleri” konusunda uygulamalı eğitim verildi. 21 Kasım 2019 Perşembe günü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağında verilen eğitime Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet KABACIK, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Meryem SET, Öğr. Gör. Nagehan AYDIN SARI ve Gastronomi Kulübü öğrencileri katıldı. İnteraktif geçen uygulamalı eğitim sırasında öğrencilerin sorularını da cevaplayan Executive Chef Mustafa KÖSE ve Ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.
Eklenme Tarihi : 09-12-2019 08:20:30