- 109’uncu Yıl Dönümünde “Bir Yanımız Hep Çanakkale” Anma Programı Gerçekleştirildi
- ODÜ'de Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç Tarafından “Türkiye Yüzyılında Ombudsmanlık ve Üniversiteler
- Üniversitemiz Öğrencilerine Hamsi İkramı Yapıldı
- “Kadim Şehrin İzinde Kudüs'e Yolculuk" Konferansı Gerçekleştirildi.
- Ordu Üniversitenin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Özel Kısa Filmi
- Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
- Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı ODÜ’de Kutlandı
- Üniversitemiz akademik, idari personeli ve Öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı Cumhuriyet Kortej Yürüyüşüne katıldı
Chef Mustafa KÖSE ile Workshop
Üniversitemiz Gastronomi Kulübü öğrencilerine ,Ünye Atik Otel Executive Chef’ i Mustafa KÖSE ve Mutfak Ekibi tarafından “Deniz Ürünleri” konusunda uygulamalı eğitim verildi. 21 Kasım 2019 Perşembe günü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağında verilen eğitime Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet KABACIK, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Meryem SET, Öğr. Gör. Nagehan AYDIN SARI ve Gastronomi Kulübü öğrencileri katıldı. İnteraktif geçen uygulamalı eğitim sırasında öğrencilerin sorularını da cevaplayan Executive Chef Mustafa KÖSE ve Ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.
Eklenme Tarihi : 09-12-2019 08:20:30