- Üniversitemiz Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) 2025 - 2026 Voleybol Kadınlar Türkiye Şampiyonası Eleme Grup Müsabakalarını 2. Olarak Bitirdi
- Fen-Edebiyat Fakültesinde Kutadgu Bilig'de İdeal İnsan Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) 2025 - 2026 Sezonu ÜNİLİG Basketbol Türkiye Şampiyonası Eleme Grup Müsabakalarına Katıldı
- 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü etkinliği gerçekleştirildi
- Üniversitemiz, 20-23 Kasım 2025 İstanbul Ordu Tanıtım Günlerine Katıldı
- Ordu Üniversitesinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Özel Kısa Filmi
- Üniversitemiz Kulüp Tanıtım Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Chef Mustafa KÖSE ile Workshop

Üniversitemiz Gastronomi Kulübü öğrencilerine ,Ünye Atik Otel Executive Chef’ i Mustafa KÖSE ve Mutfak Ekibi tarafından “Deniz Ürünleri” konusunda uygulamalı eğitim verildi. 21 Kasım 2019 Perşembe günü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağında verilen eğitime Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet KABACIK, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Meryem SET, Öğr. Gör. Nagehan AYDIN SARI ve Gastronomi Kulübü öğrencileri katıldı. İnteraktif geçen uygulamalı eğitim sırasında öğrencilerin sorularını da cevaplayan Executive Chef Mustafa KÖSE ve Ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.
Eklenme Tarihi : 09-12-2019 08:20:30








