SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Chef Mustafa KÖSE ile Workshop

Üniversitemiz Gastronomi Kulübü öğrencilerine ,Ünye Atik Otel Executive Chef’ i Mustafa KÖSE ve Mutfak Ekibi tarafından “Deniz Ürünleri” konusunda uygulamalı eğitim verildi. 21 Kasım 2019 Perşembe günü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Uygulama Mutfağında verilen eğitime Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet KABACIK, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü  

Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Meryem SET,  Öğr. Gör. Nagehan AYDIN SARI ve Gastronomi Kulübü öğrencileri katıldı. İnteraktif geçen uygulamalı eğitim sırasında öğrencilerin sorularını da cevaplayan  Executive Chef Mustafa KÖSE ve Ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.


Eklenme Tarihi : 09-12-2019 08:20:30