Selvi Boylum Al yazmalım Film Gösterimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Yeni Medya Kulübü tarafından , Nostaljik Filmler Kuşağı kapsamında Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden "Selvi Boylum Al Yazmalım" filminin gösterimi gerçekleştirildi. Kırgız yazar Cengiz Aytmatov' un Kırmızı Eşarp romanından beyazperdeye aktarılan filmin yönetmenliğini Atıf Yılmaz yapmıştır. Türkan Şoray ve Kadir İnanır' ın oyunculuklarıyla hala geniş kitleler tarafından izlenmeye devam eden Selvi Boylum Al Yazmalım ,o tarihlerde Adana iline bağlı bulunan Osmaniye'de çekildi.1978 Antalya Altın Portakal Film Şenliği'nde en iyi ikinci film ödülüne layık görüldü.
Morfoloji Binası Konferans Salonunda gerçekleşen ve katılımın yoğun olduğu film gösterimi öncesinde konuşan Yeni Medya Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Oğuzhan BAYRAK "Ordu Üniversitesi olarak öğrencilerimize moral olması adına bu etkinliği gerçekleştirmek istedik. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi. Sonrasında söz alan Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz Yeni Medya Kulübü akademik danışmanı ve üyelerine bu etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Eklenme Tarihi : 19-12-2019 10:09:06