Prostat Kanseri Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

16.11.2018

Ordu Üniversitesi Tıp Öğrencileri Kulübü tarafından düzenlenen Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Çalışma Kolu olarak düzenlediğimiz “MOVEMBER” etkinliğimizde kasım ayının uluslararası prostat kanseri farkındalık ayı olması sebebiyle halkımızı prostat kanseri hakkında bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmayı hedefledik. Dr. Öğretim Üyesi Erdal Benli hocamızdan aldığımız eğitimin akabinde etkinliğimiz Köprübaşı Mevkiiyine stant kurarak yüzlerce kişiye ulaşırken, büyük çapta farkındalık uyandırdık ve halkımızı hastaneye test yaptırmaya da yönlendirdik. Yerel basınla da iletişim kurulması sayesinde etkinliğimiz yerel kanalda yayınlandı ve daha büyük kitlelere ulaştı. “Bir Tıp Öğrencisinden Daha Fazlası” sloganıyla çıktığımız yolda insanlarımızı bilinçlendirmek, farkındalıklar oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Eklenme Tarihi : 05-12-2018 05:55:51