Öğrenci Kulüpleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

15.10.2018

Başkanlığımız tarafından “Ordu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Toplantısı” yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Öğrenci Kulüplerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tuncay Özay ve şube müdürleri, öğrenci kulüpleri akademik danışmanları ile kulüp başkanları katıldı.

Ziraat Fakültesi Çotanak Salonundaki toplantıda Prof. Dr. Tevfik Noyan, "Kulüplerin amacı dışında faaliyet yapmaması gerektiğine değinerek, Kulüpler Üst Kurulunun Toplantılarında yönerge dışına kesinlikle çıkılmayacağını sadece yönergede yazan maddelere istinaden karar alınabileceğini vurguladı." Kulüp akademik danışmanlarının da toplantı ile ilgili fikirlerini alan Prof. Dr. Noyan, yeni eğitim öğretim döneminde tüm kulüplerimize başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı.

Eklenme Tarihi : 05-12-2018 06:22:59