Şehidime Mektup-6 Şiir ve Mektup Yarışması Ödül Töreni

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Şehidime Mektup-6 Şiir ve Mektup Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler MYO’da gerçekleşen bu etkinliğe Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, TBMYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Korkmaz, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasında 12 Mart ve 18 Mart vurgusu ile birlikte Afrin harekatına ve şehitlerin vasiyetlerine de değinildi. Türklerin vatan, İstiklâl ve bayrak gibi değerleri uğruna hiç düşünmeden canlarından vazgeçmekle Dünyada eşsiz olduğunun hatırlatıldığı programda ‘Bizimleydi’ ve 'Kahramanlık' adlı şiirler okunarak şehitler ile ilgili video gösterimi yapıldı.

Dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilerek günün anlam ve öneminde dair mini konser gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi : 05-12-2018 07:48:29