ODÜ Rektörlük Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Başkanlığımız tarafından organize edilen “Rektörlük Halı Saha Futbol Turnuvası” 11 Mart 2019 tarihinde Cumhuriyet Yerleşkesinde başladı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan’ın başlama vuruşuyla start alan turnuvada Prof. Dr. Noyan,” Turnuvanın amacının Öğrenciler ve personeller arası birlik ve beraberliği güçlendirmek olduğunu belirterek turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.”

Üniversitemiz Cumhuriyet Yerleşkesi, Fatsa ve Ünye Yerleşkelerinde yapılacak olan futbol turnuvasına 73 öğrenci takımı ve 12 akademik ve idari personel takımı katılacak. “Rektörlük Halı Saha Futbol Turnuvası” yaklaşık iki ay sürecek ve turnuva sonunda dereceye giren takımlar kupaların sahibi olacak.

Eklenme Tarihi : 12-03-2019 12:13:58